Morgen is het zover!

Eindelijk, na heel veel nachtjes wachten, en elke ochtend blij roepend: “Vandaag gaan we weg!” Is het dan morgen echt zover, we gaan op reis!
En niet zomaar op reis, we blijven 4 maanden weg! Hoe hebben we dat nu weer voor elkaar gekregen zul je denken. Onder het motto: Nee heb je, ja kun je krijgen zijn we op ‘jacht’ gegaan naar verlof voor Jurgen en schoolontheffing voor de jongens. En dat is gelukt! Barbara gaat Joris zelf lesgeven zodat hij na de vakantie lekker mee kan naar groep 5.
En verder gaan we lekker op weg.

Morgen vliegen we naar Nepal waar we de kinderen eindelijk kunnen laten zien hoe het daar is. En zelf zijn we natuurlijk ook erg benieuwd na al die jaren dat we er niet geweest zijn. Robin zei heel optimistisch: “Nu kunnen we eindelijk de baby van Oom Kaji zien. We hebben hem maar even uitgelegd dat de baby inmiddels rondloopt en niet echt meer op een baby lijkt.
We zijn van plan om in Nepal het kindertehuis te bezoeken en de bergen in te gaan.
Na een maand vliegen we dan door naar Phuket in Thailand waar we gaan fietsen richting Maleisië. Als we door Maleisië gefietst hebben vliegen we eind augustus weer naar huis. Dan zijn we op tijd terug voor het Huttenkamp waar Joris al het hele jaar naar uitkijkt.

De laatste dagen stonden in het teken van afscheid nemen. Eerst op school voor de jongens. Ze werden erg verwend door de klasgenootjes en juffen die allemaal prachtige dingen voor ze gemaakt hadden. Jurgen had zijn laatste werkdag, waarbij zijn collega’s ons hebben geholpen met het opeten van de restjes van het feesteten van de verjaardag van Joris, Hanny en Jurgen.
En toen begon het grote inpak en regel feest. We hebben al lang naar deze reis uitgekeken, maar zoals altijd moet het meeste op het laatst gebeuren. De jongens vinden daar natuurlijk niets aan. Ze helpen hier en daar een handje, en verder is het vooral saai dat papa en mama zo weinig tijd hebben om leuke dingen met ze te doen. En normaal gaan ze op dit soort dagen veel naar Oma Hanny. Maar die gaat ook met ons mee naar Nepal en is dus ook druk….. Saai hoor!

Het is hartverwarmend hoeveel mensen nog even langskomen om gedag te zeggen, opbellen, een kaartje of een berichtje sturen. Heel lief allemaal, dank jullie wel!

En nu gaan we de laatste dingen regelen, inpakken en opruimen en dan gaan we heerlijk slapen in ons eigen bed. Morgen is de grote dag, dan begint ons avontuur!

Dit bericht is geplaatst in 2018 - Nepal/Thailand + Maleisië en getagd, , , . Bookmark de permalink.

13 Reacties op Morgen is het zover!

 1. e.b.m.salle-mansvelt zegt:

  Lieve mensen ik wens jullie een prachtige reis toe.Pas goed op Oma Hanny en doe Kaji en familie veel groetjes.heel veel liefs van Oma Lies!

 2. Sylvia zegt:

  Heeeeeeel veel plezier!!! Geniet van alle avonturen. Ik lees graag mee. Groetjes, Sylvia

 3. Eddie Van Leeuwen zegt:

  Ik wens jullie een fantastische en bijzondere reis. Doe Kaji de hartelijke groeten van mij

 4. Tessa de Goede zegt:

  Wat geweldig dat jullie dit doen, echt top! Weer heerlijk meegenieten met jullie verhalen en ben natuurlijk benieuwd naar het weeshuis en Nepal. Ik reis weer met jullie mee vanuit Guatemala 🙂 Heel veel liefs

 5. Menno zegt:

  Wow! Heel veel plezier en succes! Ik ben benieuwd naar jullie updates!

 6. Marike zegt:

  Heel veel plezier op jullie grote reis! Ik ben benieuwd naar jullie verhalen en zal luuk, tom en ise ook laten zien waar joris en robin zijn.

 7. Ronald en Leon zegt:

  Dag allemaal,
  Dikke knuffel van ons.
  Geniet er maar volop van. Heel veel plezier.

 8. Mick Kempink zegt:

  Haai Robin,
  Fijne vakantie hopelijk heb je goede reis gehad? Dikke knuffel Mick

 9. irene zegt:

  fijn voor jullie dat het eindelijk zover is. Pas op elkaar en ga genieten.

 10. ida besemer zegt:

  oh, wat leuk het gaat nu echt beginnen.Heb met z’n allen een heel fijne tijd en kom “heel” en gezond terug. Groetjes aan Hanny.

 11. Kay Krijnen zegt:

  Wat leuk dat ik nog altijd op de hoogte wordt gehouden :D! Goede reis!
  x
  Kay

 12. Hennie Bokhove zegt:

  Oh wat een prachtige maanden weer voor de boeg zeg. Wens jullie heel fijne reis en veel ontdekkingen met de kinderen.
  Kom behouden weer terug!
  Liefs Hennie en Ruud