Wie zijn wij?

Hoi!

ik ben Jurgen ik ben geboren in 1979 in Dordrecht. Met een korte onderbreking van 8 maanden op CuraƧao ben ik daar ook opgegroeid. Op mijn 10de ben ik verhuisd naar Zevenbergen waar ik tot het afronden van mijn VWO heb gewoond. Daarna verhuisde ik naar Enschede voor mijn studie Chemische Technologie aan de Universiteit Twente. Over die studie heb ik ruim 7 jaar gedaan, onder andere omdat ik twee jaar de Batavierenrace heb georganiseerd. In januari 2005 was ik klaar met de studie en werd het tijd om onze reis voor te gaan bereiden. Nu is de kans om iets van de wereld te zien en ons in te zetten voor de kindertjes in Nepal. Als we terug komen kunnen we altijd nog burgerlijk worden. šŸ˜‰

Dit schreef ik bij het starten van deze website. Inmiddels zijn we een paar jaar verder. Burgerlijk zijn we hopelijk nog steeds niet al hebben we inmiddels een huis gekocht… Het kriebelt inmiddels wel weer om weer eens voor langere tijd op de fietste stappen. Plannen genoeg, maar ze nu eens tot uitvoer brengen.

Hallo,

ik ben Barbara. Ik ben geboren in 1974 en heb bijna mijn hele leven in Hilversum gewoond. Ik dacht namelijk altijd dat ik een echte huismus was. Mijn hobby’s zijn dan ook lezen, volksdansen, koken en bakken, muziek maken, kamperen en geocachen. Toen kwam ik Jurgen tegen en zijn we gaan reizen. Reizen is erg leuk, vooral als we naar Nepal gaan (maar dat komt natuurlijk door de kinderen van het kindertehuis!)

Inmiddels wonen we in Deventer en daar hebben we het erg naar onze zin. We hebben een prachtig huis(je) waar we graag thuis komen. Of we nog een keer lang op reis gaan? Vast wel, want er zijn nog zoveel mooie dingen te zien in de wereld!

Hallo,

Ik ben Joris en sinds 2010 fiets ik ook mee en mag ik ook op deze site. Eerst was ik nog te klein, zelfs voor de fietskar, maar al gauw gingen we toch proberen. Pas toe ik twee maanden oud was mocht ik mee om een weekendje te gaan fietskamperen. Papa en ik waren lekker stout want we fietsen toen zelfs over het gras! Nu gaan we echt op reis. Papa en mama vroegen of ik mee wilde en direct daar achteraan of ik nog melk wilde. Toen ik “tata” had gezegd zat ik er aan vast. Maar omdat ik me uitstekend vermaak in de fietskar vind ik het geen probleem. Een half jaartje alleen bij papa en mama zijn lijkt me ook geen straf. Kunnen ze me mooi leren praten. Want dit verhaaltje dat hebben ze zelf nog verzonnen!

RobinHallo,

 

Ik ben Robin. Sinds 2012 mag ik ook mee op reis. Ik moest wel lang wachten want toen ik net groot genoeg was om mee te mogen werd het al te fris om te kamperen, maar in 2013 reed ik voor het eerste mee in de fietskar om te kamperen. Inmiddels mag ik altijd alleen in de fietskar want mijn grote broer Tata (Want zo noem ik Joris) mag op de Pino! In 2014 ga ik met Mama, Papa en Tata naar Nieuw Zeeland. Dan krijg ik lekker veel aandacht want papa en mama zijn dan altijd in de buurt. En Opa Jan en Oma Hanny komen ook nog langs dus dat wordt een dolle boel.

 

 

8 Reacties op Wie zijn wij?

 1. Pingback: Welkom op deze site | Nepal2Holland

 2. marjolein zegt:

  Wat leuk dat ik jullie op de camping bij chemin verte, thouffreville sur- Eu. ontmoeten.
  Waar zijn jullie nu???

  Ik ga zeker jullie goede doel plannen sponseren, veel sukses en knuffels aan Joris.

  Groetjes Marjolein

  Ik wist niet dat jullie ook nog goede doelen

  • Jurgen zegt:

   Hoi Marjolein,

   Leuk dat je een reactie geplaatst hebt. We vonden het ook leuk jou te ontmoeten. We zijn nu in Olivet net onder Orleans. We volgen de Loire tot aan Nevers en draaien dan het stuur pal naar het zuiden. We willen dan de fietsroute langs oude wegen volgen.

   Als je een leuk idee hebt voor een sponsorfoto laat het maar weten. Dat kan als reactie op een van onze berichten of stuur maar een mailtje aan ons of aan onze webmaster.

   Groeten,

   JuBaJo!

 3. Barbara de Groot zegt:

  Lieve luitjes,
  Na heel veel jaartjes geen contact (maar me wel afvragen hoe het met jullie is) en nu zo maar op jullie website stuiten. Wat een mooie en goede dingen hebben jullie ondernomen en samen met jullie zoon. Heel heel erg fijn om te zien dat het zo goed met jullie gaat. Jullie staan alle drie stralend op de foto’s.
  Dikke kus
  Barbara

 4. Nabin Magar zegt:

  Hey Jurgen, Barbara & Joris
  It looks great family, How you doing on these days. It’s been more than long time that we couldn’t get each other even via emails. Anyway hope you all guys are fine there but i mate last year Honney Max at Kaji’s house.
  I did frequently visit at your site but very few fed back on it. it looks nice picture over your travel when ever i see those picture it’s give me extra feelings.

  Thanks
  Nabin Magar

 5. Judy zegt:

  Wat een goede plannen weer. Dapper hoor.
  Geniet ervan!

  Groetjes,
  Judy

 6. Tobias van der vlerk zegt:

  Ha! Wat een leuke verhalen. Wij willen van de winter 4 weken gaan fietsen op nieuw zeeland. Hebben jullie tips? Aangezien we maar 4 weken hebben en niet te veel willen reizen met openbaar vervoer wanneer we eenmaal in nieuw zeeland zijn. Vriendelijke groet. Tobias

 7. Will zegt:

  Hey, this Will (the volunteer in Ida’s hostel).

  I wanted to be the first one to write an English comment, you guys rock! And all this coolness needs to be international I ll wait for you to add the English version!
  At this moment you are packing back home from KL, hope you a safe flight back home enjoy your life you are such an inspiration.

  Will

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *