Sponsoring voor Ramro Sathi

Het is alweer zo lang geleden dat we onze website hebben bijgewerkt, dat we ons echt moeten schamen! Want er is echt wel veel gebeurd wat het vermelden waard is.

Bij deze dus met terugwerkende kracht. (Dit komt vooral omdat we binnenkort naar Nepal gaan en we onze zaakjes op orde willen hebben zodat we jullie in Nepal weer leuke dingen kunnen laten zien!)

Sponsoring voor Ramro Sathi

Vorig jaar (2007) werden we benaderd door de school waar mijn broertje Huub toen op zat: Huizermaat in Huizen.Ze gingen een Kerst actie houden en Ellie (De vrouw van mijn vader) had Ramro Sathi als goed doel ingediend. We waren heel blij toen uit de lijst van alle goede doelen Ramro Sathi als een van de 4 goede doelen werd uitgekozen.

We hebben toen een presentatie over het kindertehuis in elkaar gezet en zijn op een woensdag de presentatie gaan geven aan steeds wisselende leerjaren.

Het was leuk om te doen, om de reacties van de kinderen te horen en om de andere presentaties te zien.

Shashin Error:

No photos found for specified shortcode

Na deze presentatie werd de echte Kerst actie gehouden op 20 december. Er was een markt waarbij kinderen eten verkochten wat ze zelf gekookt hadden. Ook was er een echt restaurant waar je van een 3 gangen diner kon genieten. Verder waren er klassen die speciale acties hielden. Zo was er een spookhuis, een loterij en nog veel meer. In de gang hing een grote teller waarop het bedrag werd bij gehouden wat er al was opgehaald. Deze ging steeds met sprongen omhoog!

Shashin Error:

No photos found for specified shortcode

Aan het eind van de avond werd tijdens een afsluitende borrel het totale bedrag bekend gemaakt en mochten de goede doelen(waaronder dus wij!) een cheque in ontvangst nemen.

Wat een groot bedrag is er opgehaald! Hiermee kunnen we in Nepal veel goede dingen doen!

Shashin Error:

No photos found for specified shortcode

Dit bericht is geplaatst in Sponsoring en getagd, , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.